Προϊόντα

Αναρτήσεις

 
Η ανάρτηση είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο οδόστρωμα και το αμάξωμα. Αποστολή της είναι να απορροφά όσο καλύτερα γίνεται τους κραδασμούς στον τροχό και το αμάξωμα, οι οποίοι προκαλούνται από τις ανωμαλίες του οδοστρώματος ή την αλλαγή πορείας. Η μετάδοση των κραδασμών αυτών στο αμάξωμα πρέπει να αποφεύγεται κατά το δυνατόν, ώστε να ελαχιστοποιηθεί στα όρια του εφικτού η κύλιση, η πλαγιολίσθηση και ο καλπασμός, να αποφευχθεί η ταλάντωση και να διασφαλιστεί το άριστο κράτημα και η πρόσφυση με ελάχιστη παλινδρόμηση.

Διαβάστε περισσότερα
 
Αναρτήσεις Νικολουζάκης
 

Ζάντες

 
Οι ζάντες βοηθούν τόσο στο αισθητικό κομμάτι το αυτοκίνητό σας, όσο και στην οδηγική συμπεριφορά του, η οποία βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό. Αυτό σημαίνει, όμως, ότι η επιλογή της νέας σας ζάντας, ως προς το μέγεθος και τον τύπο της, θα πρέπει να ενδείκνυται για το όχημά σας. Το βάρος της ζάντας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου, καθώς είναι το μοναδικό βάρος που δεν υποστηρίζεται από την ανάρτηση, αλλά «κρέμεται» επάνω της. Επισκεφθείτε τα ελαστικά αυτοκινήτων TopTyres στη Νέα Σμύρνη για να ενημερωθείτε για τις πραγματικές ανάγκες του οχήματός σας.

Διαβάστε περισσότερα
 
 

Ελαστικά

 
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δίνουν μεγάλη προσοχή στο ταπεινό ελαστικό, αλλά μια παρατήρηση από πιο κοντά, αποκαλύπτει τα τεχνολογικά του θαύματα, την κρυμμένη του πολυπλοκότητα και τα εξεζητημένα του στοιχεία. Όλα έχουν συγκλίνει για να ανταποκριθούν σε κάθε σας ανάγκη σχετική με την κινητικότητα.
Αυτοί οι τεχνολογικοί θησαυροί βοηθούν το ελαστικό σας να σας κρατά σε συνοχή με το δρόμο όταν οδηγείτε. Συμβάλλουν στην παροχή πρόσφυσης, στη διαβίβαση των δυνάμεων επιτάχυνσης και φρεναρίσματος, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν την οδήγησή σας και οδηγούν με ακρίβεια το όχημά σας.

Διαβάστε περισσότερα
 
Ελαστικά Αυτοκινήτων Νικολουζάκης